Overnachtingsmogelijkheden Groningen

De organisatie heeft bij een tweetal hotels in de binnenstad kamers besproken. Als je hier gebruik van wilt maken kun je onderstaande codes en contactgegevens gebruiken. 

University Hotel

Het University Hotel ligt midden in het centrum van Groningen, naast het Academiegebouw en op een steenworp afstand van het Kasteel. Bij het University Hotel hebben we 15 éénpersoonskamers voor € 76,50 en 10 tweepersoonskamers voor €93,50 gereserveerd, dit is inclusief ontbijt. Je kunt zelf een kamer reserveren via dit formulier onder vermelding van booking reference 'GF2425 LVSA conferentie 2018'.

Martini Hotel

Het Martini Hotel ligt eveneens in het centrum van Groningen, aan het Zuiderdiep, ook op loopafstand van het Kasteel en d’Olle Grieze. Bij het Martini hotel kost een éénpersoonskamer €82.50 en een tweepersoonskamer €95,00 dit is inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet. Reserveren bij het Martin Hotel kan via de mail (info@martinihotel.nl) en telefoon (050 312 99 19) onder vermelding van ‘LVSA conferentie 2018’.

Overige suggesties

-Jong van hart en op een koopje? Simplon Jongerenhotel biedt overnachting vanaf € 19,95.

-Hotel Schimmelpenninck Huys is gesitueerd in een prachtig historisch pand in het centrum van Groningen, bijna tegenover het Martini Hotel. Vul bij het maken van je reservering in het veld 'Promocode' de code LVSA2018 in. We hebben geen kamers gereserveerd, maar deze code levert wel 10% korting op.

-Daarnaast zijn er in Groningen nog vele andere Hotels, B&B’s en couchsurf mogelijkheden te vinden.

Hoge der A - WinterWelVaart

Hoge der A - WinterWelVaart

Yin Xiuzhen in het Groninger Museum

Yin Xiuzhen in het Groninger Museum