Online Masterclass Mindset

19 mei 2021

Begeleiding en gespreksvoering, De psyche

Mirjam Pol, Drs

€ 95 (€ 150 voor niet leden)

Zoom 13.30u - 17.00u, ,

‘Het maakt uit wat je denkt’: dat was het motto van de training over mindset eerder. De volgende stap is het denken omzetten in het doen.

Schrijf je nu in

Cursusinformatie

‘Het maakt uit wat je denkt’: dat was het motto van de training over mindset eerder. We hebben gezien hoe mindsets tot stand komen, welke mogelijke effecte ze hebben en hoe je ze kunt veranderen.

Daarnaast werd je uitgenodigd om je (nog) meer bewust te worden van jouw eigen mindset ten aanzien van leren en ten aanzien van de eigen organisatie. Om vervolgens uitgedaagd te worden om zowel te gaan oefenen met het herformuleren van feedback vanuit een groei mindset, als om ideeën op te doen over de mogelijke toepassingen van een groei mindset in het eigen werk.

De vraag nu is: lukt dat? Zijn jullie nog met het onderwerp bezig? Helpt het om studenten verder te helpen en om jezelf (nog) prettiger en constructiever te voelen in de uitoefening van je eigen werk, richting studenten maar ook richting ‘de organisatie’?

We weten als geen ander hoe lastig het soms is om ‘het weten’ te vertalen in ‘het doen’. We weten ook dat het makkelijker is om het samen te doen. Vandaar een terugkomstbijeenkomst. Om te horen wat wel lukt, wat niet lukt, wat je graag zou willen dat lukt en door te nemen met elkaar wat je daar voor nodig hebt om verdere slagen te maken.

Doelgroep

Studieadviseurs die al een training Mindset hebben gevolgd of voldoende kennis van de materie hebben om de next step te zetten.

Doelstelling

Inhoud

De volgende onderwerpen komen aan bod (speciale verzoeken en vragen nog even daargelaten):

  • Korte opfrisronde: hoe zat het ook alweer met die mindsets?
  • Inventarisatie best practices, bloopers, stille vooralsnog onuitgevoerde wensen op dit vlak en wensen voor het maken van ‘een volgende slag’
  • Oefenen van ‘de volgende slag’
  • [Speciale verzoeken en vragen]
  • Nabespreken

Resultaat

Werkwijze

Deelnemers krijgen de gelegenheid onderdelen van de cursus op te frissen, uit te wisselen en/of aanvullingen van de trainer te krijgen. Deelnemers krijgen de gelegenheid van te voren de trainer te mailen met speciale verzoeken en vragen.

Literatuur

Hieronder vind je een opsomming van relevante lectuur uit onze literatuurlijst. Heb je zelf een suggestie voor een interessant boek, tijdschrift of artikel over dit onderwerp? Laat het ons weten!


Geen literatuur beschikbaar

Start inschrijving:
30 maart 2021

Einde inschrijving:
18 mei 2021

Annulering mogelijk tot:

19 mei 2021

€ 95 (€ 150 voor niet leden)

Schrijf je nu in