Cursusaanbod

Cursusprogramma 2021

Wij krijgen veel vragen over het aanbod en wanneer cursussen weer beschikbaar komen voor inschrijving. Het is mooi om te horen dat men zich graag verder wil professionaliseren! Helaas is de mogelijkheid van inschrijving gekoppeld aan de feitelijke data van een betreffende cursus. De huidige situatie heeft dat lastig gemaakt en het is onzeker of we nog voor de zomer aan de slag kunnen. Het idee is om te proberen de geannuleerde cursussen Ware kracht!, Begeleiden van veranderingsprocessen en Mindset nog voor de zomer opnieuw te programmeren. Hierbij heeft de oorspronkelijke deelnemerslijst natuurlijk voorrang. Indien er plekken vrijkomen zal dat kenbaar gemaakt worden. Na de zomer staan de volgende cursussen op het programma; Stressmanagement, Succesvol studeren, Interculturele communicatie, Keuzebegeleiding en Eerstejaarsprobematiek. De data voor deze cursussen zullen snel geprikt worden waarna aanmelding mogelijk wordt.

Online Masterclass Succesvol studeren

12 mei 2021 Begeleiding en gespreksvoering

De student helpen om de regie te leren nemen over het eigen leerproces in moeilijke tijden (Pandemie).

Meer informatie en inschrijven

Webinars

Webinar Positieve mindset
Dit webinar wordt gehouden op dinsdag 13 april 2021 van 16:00u tot 17:00u. Natasja Looman (trainer van de cursus Stressmanagement) gaat in deze interactieve webinar duidelijk maken dat stress een voordeel op kan leveren mits het met de juiste mindset wordt benaderd. Vrij toegankelijk voor alle leden. Meer informatie volgt later.

Webinar Online contact krijgen én houden met studenten
Op dinsdag 23 juni organiseerde de LVSA haar tweede webinar met als thema 'Online contact krijgen en houden met studenten', verzorgd door André Baars vanaf. Je kan hier de slides nog eens rustig bekijken.

Webinar Studentbegeleiding ten tijde van Corona
Op donderdag 23 april organiseerde de LVSA haar eerste webinar met als thema 'Studentbegeleiding ten tijde van Corona' verzorgd door André Baars. Via onderstaande link is het webinar terug te zien. Duur: ongeveer 80 minuten (vanaf 4:10 min)

Studentbegeleiding ten tijde van Corona (via Zoom)
Je kan hier de slides nog eens rustig bekijken