Cursusaanbod

Cursusprogramma 2021

Wij krijgen veel vragen over het aanbod en wanneer cursussen weer beschikbaar komen voor inschrijving. Het is mooi om te horen dat men zich graag verder wil professionaliseren! Helaas is de mogelijkheid van inschrijving gekoppeld aan de feitelijke data van een betreffende cursus. De huidige situatie heeft dat lastig gemaakt en het is onzeker of we nog voor de zomer aan de slag kunnen. Het idee is om te proberen de geannuleerde cursussen Ware kracht!, Begeleiden van veranderingsprocessen en Mindset nog voor de zomer opnieuw te programmeren. Hierbij heeft de oorspronkelijke deelnemerslijst natuurlijk voorrang. Indien er plekken vrijkomen zal dat kenbaar gemaakt worden. Na de zomer staan de volgende cursussen op het programma; Stressmanagement, Succesvol studeren, Interculturele communicatie, Keuzebegeleiding en Eerstejaarsprobematiek. De data voor deze cursussen zullen snel geprikt worden waarna aanmelding mogelijk wordt. Het streven is om in februari deze mogelijkheid te bieden. Dit zal in de nieuwsbrief aangekondigd worden.

Webinars

Webinar Online contact krijgen én houden met studenten
Op dinsdag 23 juni organiseerde de LVSA haar tweede webinar met als thema 'Online contact krijgen en houden met studenten', verzorgd door André Baars vanaf. Je kan hier de slides nog eens rustig bekijken.

Webinar Studentbegeleiding ten tijde van Corona
Op donderdag 23 april organiseerde de LVSA haar eerste webinar met als thema 'Studentbegeleiding ten tijde van Corona' verzorgd door André Baars. Via onderstaande link is het webinar terug te zien. Duur: ongeveer 80 minuten (vanaf 4:10 min)

Studentbegeleiding ten tijde van Corona (via Zoom)
Je kan hier de slides nog eens rustig bekijken