Ware kracht!

De psyche, Visie en organisatie

Joost Klabbers, Trainer en coach

,

Verzorgd door Joost KlabbersIn onze werkzaamheden, zeker wanneer deze met andere mensen te maken hebben, zijn we geneigd om binnen onze comfort zone te blijven. Dit heeft praktische voordelen zoals efficiënt met je energie omgaan en een constante niveau van kwaliteit te leveren. Het kan echter ook nadelen hebben. Je blijft misschien tegen dezelfde problemen aanlopen of je raakt je creativiteit, flexibiliteit en enthousiasme een beetje kwijt. Herken je dit? Dan is deze cursus misschien iets voor jou. Je gaat namelijk op ontdekkingstocht naar je ware kracht! Je wordt uitgedaagd vooroordelen los te laten en met een frisse en creatieve blik naar jezelf te kijken binnen je werk. Ga de uitdaging aan! Misschien verras je jezelf!

Over de cursusleider(s)

Joost Klabbers is trainer en coach. In 1981 studeerde hij af als civiel ingenieur. In 1991 behaalde hij het diploma theaterdocent aan de Amsterdamse Theaterschool. Aanvankelijk was hij vooral actief als regisseur en als trainingsacteur. Later schoolde hij zich als trainer en coach. Sinds 2001 verzorgt hij trainingen op het gebied van communicatie, leiderschap en persoonlijke groei. Zijn visie: “Waarnemen - werkelijk voor wáár aannemen - wat er gebeurt in het contact met anderen creëert vaak al precies de goede beweging om het welzijn én de communicatie te verbeteren. In dat waarnemen is de oordeelloosheid essentieel. Daar raken spelen, communicatietraining en bewustzijnswerk elkaar: buiten het oordeel kun je spelen, leren en jezelf zijn. ” Nieuwsgierig zijn” is het centrale werkwoord in zijn aanpak.

Literatuur

Hieronder vind je een opsomming van relevante lectuur uit onze literatuurlijst. Heb je zelf een suggestie voor een interessant boek, tijdschrift of artikel over dit onderwerp? Laat het ons weten!


Geen literatuur beschikbaar