Indienen eigen cursusidee

Als organisatie trachten we zoveel mogelijk in te spelen op de wensen van onze leden. Natuurlijk is het mogelijk dat een cursus, training of workshop die jij zoekt niet in ons aanbod voorkomt.
Voel je dan vrij een voorstel in te dienen. Onze werkgroep zal dan bekijken of er meer mensen interesse hebben en eventueel de gevraagde cursus, training of workshop aanbieden.

Wil je weten wat in het verleden aangeboden is? Kijk dan bij het cursusarchief.


Aanvraag cursus

Een cursus is bedoeld om studieadviseurs in de gelegenheid te stellen zich verder te professionaliseren. De twee- of driedaagse cursussen betreffen een specifiek onderwerp dat inhoudelijk wordt uitgediept.

De organisatie en coördinatie van het cursusprogramma wordt uitgevoerd door een werkgroep van de LVSA.

Aanvraag studiedag of conferentie

Tijdens een studiedag of conferentie kun je een of meer kortere workshops of trainingen bijwonen en maak je een keuze uit een ruimer aanbod. Soms kun je kennis maken met een onderwerp dat in een van de cursussen uitgediept wordt.

De organisatie en coördinatie van studiedagen en de conferentie is in handen van de Werkgroep Studiedag en de Werkgroep Conferentie.

Contactformulier

Voor vragen, of het doorgeven van eigen ideeën of wensen, kun je contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier:

Vertel kort wat je idee (ongeveer) is

Hoe kunnen we jou bereiken?