Contactpersonen

Het bestuur is samengesteld uit vertegenwoordigers van alle universiteiten. Elk bestuurslid heeft eigen aandachtsgebieden en maakt deel uit van een of meer werkgroepen. Je kunt contact opnemen met het bestuurslid van jouw universiteit, of met het bestuurslid dat aandacht besteedt aan een onderwerp waar jij vragen over hebt.

Algemeen contact en websiteredactie

Tineke Hoeksma
 • Industrial Design Engineering
 • Universiteit Twente
 • Postbus 217
  7500 AE Enschede

Tineke Hoeksma

Voorzitter

Sinds 2011 ben ik studieadviseur aan de Universiteit Twente, eerst bij de studie Psychologie, sinds 2016 bij de studie Industrial Design Engineering. Wat ontzettend fijn om in een organisatie mee te werken aan de ontwikkeling en de begeleiding van studenten. Eerder heb ik –na mijn studie Psychologie aan de VU in Amsterdam- als adviseur leerlingenzorg in het voortgezet onderwijs gewerkt. Mijn drijfveer is om te helpen een omgeving te creëren waarin studenten zich optimaal kunnen ontwikkelen.

De LVSA biedt allerlei activiteiten aan om ons als studieadviseur verder te professionaliseren. Mooi om ervaringen te delen, een cursus te volgen of een conferentie bij te wonen. Iedere keer bij bijeenkomsten van de LVSA overheerst het gevoel van herkenning, ons samen ergens hard voor maken, motivatie om de studenten op een goede manier te begeleiden. Graag draag ik mijn steentje bij aan de activiteiten van deze vereniging van studieadviseurs.

De achterwacht van Tineke Hoeksma is Marieke Hofman.

Sinds 2000 ben ik werkzaam als studieadviseur, de eerste 5 jaar bij Geneeskunde aan de VU en vervolgens aan de Universiteit Twente bij Technische geneeskunde. Na een opleiding Geestelijke gezondheidswetenschappen (een soort klinische psychologie) in Maastricht ben ik ruim 5 jaar werkzaam geweest als trainer adviseur. Ik gaf zowel communicatie trainingen aan de politie (verhoortechnieken) als adviesvaardigheden aan verzekeraars, kortom heel gevarieerd.

In de afgelopen jaren heb ik mij naast het begeleiden van studenten, de kern van mijn werk, tevens bezig gehouden met het ontwikkelen van universiteit breed beleid op het gebied van studieloopbaangeleiding en daaruit voortvloeiend het ontwikkelen van een professionaliseringstraject voor studieadviseurs (BKS).

Stuur Tineke een email

Monique Jansen - Vullers
 • Industrial Engineering and Innovation Sciences
 • Technische Universiteit Eindhoven
 • Postbus 513
  5600 MB Eindhoven

Monique Jansen - Vullers

Secretaris

Sinds 2018 ben ik studieadviseur bij de faculteit Industrial Engineering and Innovation Sciences van de TU Eindhoven. Na mijn studie Informatica in Nijmegen ben ik verkast naar Eindhoven waar ik nu ruim 25 jaar werk bij deze faculteit; achtereenvolgens als PhD, universitair docent, beleidsmedewerker, programmacoorinator en nu dus studieadviseur. Eigenlijk vind ik dus heel veel dingen leuk maar het werken met jonge mensen het meest.

Dat ik van afwisseling houd blijkt ook uit “mijn” studenten die uit diverse major en (pre)master programma’s van onze faculteit komen. Voor de eerstejaars is het een spannende fase in hun leven. Het is mooi om te zien hoe iedereen zijn plek vindt of elders zoekt en om onze studentmentoren te begeleiden zodat ze zich thuis en gezien voelen. Voor afstudeerders in de masters zijn er weer andere uitdagingen; een groot project en heel ander leven daarna. Voor allemaal geldt dat ze ernorm groeien in hun ontwikkeling.

Ik vind het belangrijk dat we binnen de LVSA elkaar als studieadviseurs kunnen ontmoeten en ideeën en ervaringen kunnen uitwisselen. Naast een aantal vaste elementen in de cursussen kunnen we de ontwikkelingen in de maatschappij vertalen naar ons werk en de zorg voor studenten. Heel inspirerend om dat te delen!

De achterwacht van Monique is Tanja Krijgh

Sinds 2005 werk ik als studieadviseur, begonnen bij de Universiteit van Tilburg bij de opleidingen Economie en International Business Administration, en vanaf 2010 bij TU Eindhoven. In 2017 besloot ik iets anders te proberen en ben ik als admissions officer bij International Office van de TU gaan werken. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en in 2021 besloot ik, na nog een korte uitstap richting Fontys Hogeschool, terug te keren in de functie van studieadviseur. Een rol die mij toch het beste past zo had ik inmiddels geleerd. De groei die studenten doormaken tijdens hun studie is mooi om te zien, en soms een klein stukje bijdragen aan die groei door studenten te adviseren en ondersteunen vind ik het mooiste aan ons beroep. Momenteel werk ik in de flexpool van TU/e, wat betekent dat je ingezet wordt daar waar nodig. Dat kan wegens zwangerschapsverlof zijn, langdurige ziekte van een collega of daar waar de werkdruk even hoog is. Indien er geen opdracht voorhanden is, werk je als flexpool-studieadviseur voor de keten studentbegeleiding aan allerhande opdrachten. Een leuke en afwisselende functie waarbij je de universiteit en collega’s goed leert kennen.

Het delen van ervaringen en kennis met collega’s is een van de redenen om deel te nemen aan het LVSA bestuur, om zo hopelijk te kunnen bijdragen aan de verdere professionalisering van de studieadviseur binnen de universiteit.

Stuur Monique een email

Trudeke Sanders
 • Wageningen University
 • Droevendaalsesteeg 1
  6708 PB Wageningen

Trudeke Sanders

Penningmeester

Na mijn studie Nederlands ging ik als journalistiek medewerker aan de slag bij een communicatieadviesbureau. Ik ging daar volledig onderuit, maar snapte niet waarom. Mijn opleiding had me hier toch voor opgeleid? En ik vind schrijven toch leuk? Pas toen ik na 20 jaar studieadviseur werd, snap ik het: ik mistte het menselijke contact en vooral het kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van jonge, enthousiaste mensen.

In 2014 ben ik begonnen als studieadviseur in Groningen bij de levenswetenschappen. Ik was er op mijn plek, maar ging na vier jaar toch mijn lief achterna naar Wageningen. Maar niet nadat ik eerst een plek als studieadviseur bij de WUR had gevonden, want één ding wist zeker: dit is mijn baan, ik ben studieadviseur. Ik zie het enthousiasme, de worsteling, de ideeën en de onzekerheid van de studenten, en geniet ervan dat je als studieadviseur daar een beetje aan mag sleutelen, dat je je vaardigheden en je levenservaring mag inzetten en een ontwikkeling in gang mag zetten. Sinds 2018 werk ik voor de master Forest and Nature Conservation.

De achterwacht van Trudeke is Edith Rasch:

Sinds november 2020 werk ik bij Wageningen, dat was toen een compleet nieuwe universiteit voor mij. Hiervoor heb ik ook gewerkt bij Tilburg University en nu kon ik bij WUR aan de slag als vliegende-keep studieadviseur. Ik ben dus vast in dienst bij de WUR maar ‘vlieg’ elke 6-12 maanden naar een andere opleiding om daar iemand met zwangerschaps-, ouderschapsverlof of sabbatical te vervangen of ik bied ondersteuningen bij een -tijdelijk- onderbezet team. Ik houd van de afwisseling in deze baan en leer hierdoor Wageningen, de studies en de collega’s goed kennen. Ook met de studenten gaat het ‘vliegen’ goed, studenten lopen overal tegen dezelfde problemen en uitdagingen aan, ongeacht de studierichting.

Zelf heb ik gestudeerd in Utrecht, Nijmegen, Tours en Amsterdam, en kan al deze ervaring goed gebruiken in deze ontzettend leuke baan als studieadviseur! Tenslotte: ik woon in De Meern, Utrecht, en houd veel van koken, zingen, lezen en cursussen volgen bij de LVSA.

Stuur Trudeke een email

Huub de Bruijn
 • Tilburg University

Huub de Bruijn

Bestuurslid

Na mijn studies Bedrijfseconomie en Nederlands recht aan Tilburg University ben ik met veel plezier blijven werken aan dezelfde universiteit. Grappig genoeg werkte ik al als studieadviseur aan de rechtenfaculteit, terwijl ik zelf nog een masteropleiding aan het afronden was. Later heb ik een korte periode gewerkt aan de sociale faculteit, maar ik ben inmiddels alweer wat jaren werkzaam als onderwijscoördinator/studieadviseur bij Tilburg School of Economics and Management.

Het onderwijslandschap is eigenlijk altijd in beweging door maatschappelijke veranderingen (bijvoorbeeld door social media-gebruik of de aandacht voor een inclusievere samenleving), maar ook door veranderingen vanuit de politiek en het universitaire beleid. Dat houdt het beroep van studieadviseur mede erg interessant en divers. Je adviseert en begeleidt jonge en intelligente mensen met hun studiekeuze, studiemethoden, hebt oog voor hun welzijn, maar we spelen ook een belangrijke rol als een student studievertraging oploopt wanneer er bijzondere (familie)omstandigheden spelen.

Het is goed om jezelf te blijven ontwikkelen door intervisie met vakgenoten of door inspirerende cursussen te volgen binnen de LVSA! We komen elkaar daarom vast een keer tegen. Is het niet bij een cursus of studiedag dan wel bij een LVSA-conferentie!

De achterwacht van Huub is Julie Tims

Sinds 2016 werk ik als onderwijscoördinator bij de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences (TSB) van Tilburg University. In deze functie ondersteun ik een aantal (psychologie) master en research masters en begeleid ik de studenten van deze opleidingen.

Voordat ik als onderwijscoördinator begon, werkte ik al ruim 20 jaar in diverse functies bij de universiteit in Tilburg; met name als informatiespecialist op het gebied van het informatievaardigheden-onderwijs (o.a. geven van trainingen en workshops). Intussen had ik een opleiding tot Lifecoach gedaan en toen ik als gevolg van een reorganisatie de functie van onderwijscoördinator kreeg, ontdekte ik dat dit voor mij het leukste en meest passende werk is wat ik tot nu toe heb gedaan. Ik vind het contact met studenten boeiend en hen begeleiden fijn om te doen, waarbij ik mijn kwaliteiten en (werk)ervaring kan combineren en inzetten om hen zo goed mogelijk te helpen.

Ik ben mij in mijn loopbaan altijd blijven ontwikkelen en ik vind dat ook belangrijk voor het werk van studieadvisering. Via de LVSA wil ik graag bijdragen door het meedenken over professionalisering en de mogelijkheden om kennis te delen.

Stuur Huub een email

Ilona Sporrel - Hazewinkel
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Postbus 72
  9700 AB Groningen

Ilona Sporrel - Hazewinkel

Bestuurslid

Sinds 2016 ben ik werkzaam als studieadviseur bij de Rijksuniversiteit Groningen. Na een jaar in de VS te hebben gewoond als exchange student heb ik de opleiding tot docent geschiedenis en een master American Studies afgerond. Na heel wat callcenter banen en een korte (en niet zo succesvolle) carrière als juniorconsultant in Amsterdam, ben ik toch nog in het onderwijs beland als docent Engels bij Stenden Hogeschool in Leeuwarden en als docent binnen American Studies bij de Faculteit Letteren van de RUG. Vervolgens in 2014 in dezelfde rol bij de Hanzehogeschool in Groningen. Passie voor de Engelse taal stond voornamelijk voorop maar ik merkte al snel dat dit bij de studenten niet altijd het geval was….

Al snel vond ik het persoonlijk begeleiden van studenten als studieloopbaanbegeleider en stagebegeleider veel leuker werk en kwam ik via een vriendin uit bij het beroep van studieadviseur.

In die tijd lagen de banen helaas niet bepaald voor het oprapen dus pas in 2016 had ik mijn plek als studieadviseur gevonden bij de Faculteit Economie en Bedrijfskunde bij de RUG. Ik vind het heerlijk om een gesprek met een student vooral gezellig te maken. Luchtig en no-nonsense, humor en relativering, dat is wel mijn stijl. Zelfs bij de wat zwaardere onderwerpen die natuurlijk ook aan bod komen, maar die het beroep ook zo interessant en uitdagend maken. Er echt even voor iemand kunnen zijn simpelweg door een luisterend oor te bieden, daar haal ik enorm veel voldoening uit. In de oplossingsgerichte modus springen doe ik dan ook niet zo vlug. De student moet er uiteindelijk toch zelf uit gaan komen, eventueel met wat suggesties of advies.

Het beroep van studieadviseur is onderhevig aan heel wat veranderingen. Daarom vind ik het belangrijk om van gedachten te wisselen met andere studieadviseurs in Nederland en dat kan het beste via de LVSA.

Er is een vacature achterwacht voor de Rijksuniversiteit Groningen

Stuur Ilona een email

Marloes Vlind
 • Faculteit der Sociale Wetenschappen
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Boelelaan 1105
  1081 HV Amsterdam

Marloes Vlind

Bestuurslid

Na bijna tien jaar werkzaam te zijn geweest als docent en onderzoeker bij de afdeling sociologie aan de VU verruilde ik in 2019 de binnenkant van de collegezaal voor de buitenkant en startte als studieadviseur bij de Faculteit der Sociale Wetenschappen. Het is fantastisch om studenten te begeleiden in hun zoektocht naar wat ze willen in het leven. Soms is dat een vooruit bedachte route, maar meestal een kronkelend pad dat langzaam richting krijgt. Dat kronkelende, inspirerende pad is mij zeer bekend. Van de Hogeschool voor de Kunsten, naar theaterprojecten, naar werken in zuidelijk Afrika, naar een trainers- en coachopleiding om uiteindelijk op de VU terecht te komen. Ik heb veel onderzoek gedaan naar democratie en inclusie, en deze thema’s kwamen ook vaak in mijn colleges terug. In de begeleiding van studenten staan eigen regie en autonomie van de student voor mij centraal. We zijn constant bezig met vernieuwingen in begeleidingsvormen in de vorm van workshops en trainingen waarbij studenten hun verhalen met elkaar kunnen delen..

De achterwacht van Marloes is Marjolein Pouw.

Sinds 2005 ben ik studieadviseur bij de faculteit Geneeskunde aan het VUmc. Van oorsprong verpleegkundige, gewerkt in de psychiatrie, met asielzoekers en vluchtelingen en als trainer bij een bureau voor loopbaaninterventie.

Werken met studenten is het leukste wat ik tot nu heb gedaan, en dat al 15 jaar! De energie van deze leeftijdsgroep, de zorgen en vragen die tijdens de opleiding spelen: ik vind het heerlijk om hier bij betrokken te zijn en mijn steentje te kunnen bijdrage aan deze levensfase.

Bij de LVSA ben ik naast achterwacht ook betrokken in de werkgroep cursussen. Het is ontzettend leuk om met enthousiaste collega’s uit het hele land bezig te zijn met de inhoud van ons beroep. Te leren van elkaar en te proberen het vak van studieadviseur op een hoger plan te tillen. Ik kan je deelname aan een werkgroep van harte aanraden!

Stuur Marloes een email

Birgit Wildenburg
 • Universiteit Leiden
 • Postbus 9500
  2300 RA Leiden

Birgit Wildenburg

Bestuurslid

In 2005 ben ik bij de Universiteit Leiden begonnen als hoofd van het Onderwijs Informatie Centrum bij de rechtenfaculteit. In deze rol was ik verantwoordelijk voor de logistieke en administratieve gang van zaken op de faculteit. In de samenwerking met collega’s van examencommissies, toelatingscommissies, studieadvies en beleid raakte ik gaandeweg meer en meer geïnteresseerd in het wel en wee van studenten.

In 2012 maakte ik de overstap van ‘de student als nummer’ naar ‘de student als mens’ en ging ik aan de slag als studieadviseur. Hiervan heb ik tot op de dag van vandaag geen moment spijt gehad! Het begeleiden van mensen blijft afwisselend en boeiend, er gebeurt in deze levensfase zoveel! Ik zie het enthousiasme, de ambities en de dromen, maar ook de worstelingen, twijfels en onzekerheden. Het is inspirerend om studenten te begeleiden bij hun keuzes en ontwikkeling, een steuntje in de rug te kunnen bieden en een vertrouwd gezicht te zijn binnen de relatief anonieme omgeving van een grote faculteit.

In mijn eerste jaar als studieadviseur kreeg ik de kans om meteen 3 LVSA-cursussen te volgen, waardoor ik een fantastische start heb kunnen maken. Een aantal dingen die ik toen geleerd heb, pas ik nog dagelijks toe! Ik probeer elk jaar een nieuwe cursus te volgen. Professionalisering en ontwikkeling van ons mooie vak draag ik een warm hart toe. Daarom ben ik blij om vanuit het bestuur de linking pin te zijn met de werkgroep ‘Cursussen’.

De achterwacht van Birgit is Jacquy Bouwer

Sinds 2007 ben ik werkzaam als studieadviseur en stage coördinator bij de opleiding Pedagogische Wetenschappen in Leiden. Van oorsprong ben ik verpleegkundige, maar na de studie Gezondheidswetenschappen ben ik in het Hoger Onderwijs terecht gekomen. Het werken met studenten bevalt me goed. Ik vind het fijn om studenten een luisterend oor te bieden, en zonodig van advies te voorzien. De regelgeving omtrent studeren en de studieomstandigheden veranderen voortdurend, en dat maakt dat het werk uitdagend blijft.

Betrokken zijn bij de LVSA vind ik inspirerend omdat het werken met collega’s vanuit het hele land nieuwe inzichten en ideeën oplevert. Met elkaar kunnen we de professionaliteit van ons beroep verder vormgeven.

Stuur Birgit een email

Jante Volger
 • Universiteit van Amsterdam

Jante Volger

Bestuurslid

Sinds 2021 ben ik studieadviseur op de Universiteit van Amsterdam bij de Bachelor Sociologie. Dat voelt vertrouwd, want precies die studie heb ik zelf ook met heel veel plezier afgerond (in 2011).

Voor mij gaat studieadvies over het begeleiden van studenten naar zowel academisch succes als persoonlijke groei. Als studieadviseur hoop ik bij te dragen aan een positieve en verrijkende academische ervaring voor onze studenten. Studentenwelzijn staat daarbij, voor mij, centraal.

In mijn dagelijkse werk ben ik gericht op het goed luisteren naar de student en samen met de student te zoeken naar oplossingen. Ik benader studenten met een positieve en open houding en probeer in mijn gesprekken studenten te activeren en te focussen op wat er mogelijk is. Ik vind het belangrijk om een welkome omgeving te creëren waarin studenten zich gehoord voelen en zich comfortabel voelen om hun vragen en zorgen te delen.

Via de LVSA kan ik me inzetten voor de beroepsgroep van studieadviseurs. We kunnen veel van elkaar leren en het is belangrijk om ook op overkoepelend niveau bezig te zijn met ons werk en het uitdragen van onze visie op het gebied van studieadvies.

De achterwacht van Jante is August de Heij

Van een start als ingenieur naar erachter komen dat ik veel liever met mensen werkte is een belangrijke ontdekking geweest. Dat ik mijn heil in het onderwijs zou vinden was achteraf logisch, maar niet vanzelfsprekend. Ergens tussendoor heb ik ook nog een deelstudie wijsbegeerte gedaan. Inmiddels ben ik al aardig wat jaren werkzaam in de academische wereld, en heb veel ervaring opgedaan met de onderwijslogistiek en -ondersteuning als o.a. onderwijscoördinator en secretaris van een examencommissie. Werken met studenten bleek dan nog het allerleukste, en na al eens eerder studieadviseur te zijn geweest aan de VU doe ik dat op mijn huidige plek aan de UvA alweer vijf jaar. Ik voel me als een vis in het water, en ben heel dankbaar zowel om een kleine rol te kunnen spelen in het leven van jonge mensen, als het feit dat ze mij in vertrouwen willen nemen.

Stuur Jante een email

Sanne Verlinden
 • Radboud Universiteit
 • Postbus 9049
  6500 KK Nijmegen

Sanne Verlinden

Bestuurslid

Ik ben sinds september 2020 de contactpersoon van de Radboud Universiteit voor de LVSA. Ik ben daarnaast werkzaam als studieadviseur bij de faculteit der Rechtsgeleerdheid sinds 2018. Daarvoor ben ik communicatieadviseur en projectleider geweest bij internationaliseringsorganisatie Nuffic in Den Haag. Het directe contact met studenten bracht me echter terug naar het hoger onderwijs. Mijn eigen studieachtergrond ligt in de Internationale betrekkingen en communicatie. Ik kijk er naar uit in mijn nieuwe rol nog beter te kunnen bijdragen aan studentenwelzijn en de professionalisering van onze beroepsgroep.

Er is een vacature voor een achterwacht bij de Radboud Universiteit.

Stuur Sanne een email

Nynke Penninga
 • TU Delft

Nynke Penninga

Bestuurslid

Na mijn studie biologie aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik bij diverse universiteiten in binnen- en buitenland gewerkt, onder andere als onderzoeker, beleidsmedewerker en vertrouwenspersoon voor promovendi. De vragen en ontwikkelingsprocessen die (jong) volwassenen hebben en ondergaan vind ik erg interessant. Na een aantal keren als zwangerschapsverlofvervanger te hebben gewerkt bij diverse opleidingen bij de TU Delft ben ik sinds 2017 studieadviseur voor de joint degree Moleculair Science and Technology (MST) aan de Universiteit Leiden en de Technische Universiteit Delft. Juist het laveren en navigeren tussen deze twee universiteiten vind ik een bijzonder aspect van mijn baan. Mijn doel is om onze studenten door de studie te helpen op deze twee universiteiten, op weg naar hun master.

Door in het bestuur van de LVSA te zitten verwacht ik meer kennis te krijgen over hoe universiteiten werken op gebied van studieadvies, met deze kennis wil ik de studeeromgeving en begeleidingsmogelijkheden van studenten verbeteren.

De achterwacht van Nynke is Lourdes Gallastegui Pujana

Sinds 2006 werk ik in Delft als studieadviseur op de 3mE faculteit, met studenten die worden opgeleid tot werktuigbouwkundige/maritieme/materiaalwetenschappen/geneeskundige ingenieurs. Ik ben meerdere jaren bestuurslid geweest van PlaSa, het TUDelft-platform van studentenbegeleiders, mijn werk bekijken in een bredere context vond ik een nuttige, leerzame ervaring. Dit is ook mijn reden om deel te nemen aan het LVSA-bestuur: door kennis en ervaringen te delen kunnen we elkaar blijven inspireren en motiveren, zodat we met voldoening ons mooi werk blijven doen. In de laatste jaren heb ik veel ervaring opgedaan met pre-master studenten, afstudeerders, vluchteling-studenten, ADHD-ers… Ik blijf graag leren. Ik wil samen met Nynke mijn steentje bijdragen door het gebruik van LinkedIn als forum voor de LVSA te stimuleren en onze TUDelft-collega’s meer te betrekken bij de LVSA.

Stuur Nynke een email

Evelien Hazewinkel
 • Universiteit Utrecht

Evelien Hazewinkel

Bestuurslid

Sinds 2009 werk ik als studieadviseur, eerst een jaar bij de opleiding Geneeskunde in Rotterdam en daarna kwam er een plek vrij bij de opleiding Geschiedenis in Rotterdam. Ik heb daar bijna 7 jaar met veel plezier gewerkt en me kunnen ontwikkelen als studieadviseur. In die tijd kreeg ik ook de ruimte om een aantal cursussen bij de LVSA te doen en ging ik naar de studiedagen en conferenties van de LVSA. Ik had daar erg veel plezier in, omdat ik de uitwisseling heel erg waardevol vindt en mezelf graag steeds blijf ontwikkelen.

Sinds 2016 werk ik aan de Universiteit Utrecht, ook weer bij de opleiding Geschiedenis (en Kunstgeschiedenis). Door de overstap naar een andere universiteit heb ik goed kunnen ervaren hoe verschillend de verschillende universiteiten zijn. Deze ervaring is nog steeds erg waardevol voor me. En ook hier kreeg ik de mogelijkheid om naar de conferentie en studiedag te gaan.

Ik kreeg de mogelijkheid om me in te zetten voor de LVSA, eerst als achterwacht en nu sinds het voorjaar 2020 als bestuurslid. Ik vind het erg fijn om te kunnen bijdragen aan de professionalisering van de studieadviseurs in het land.

De achterwacht van Evelien is Geert-Jan Roelofs.

Zes jaar geleden werd ik studieadviseur bij de opleiding Natuur- en Sterrenkunde aan de Universiteit Utrecht. Geen onbekende omgeving: ik had er al zo’n 20 jaar gewerkt als promovendus, postdoc, en uiteindelijk als docent/onderzoeker. Als docent leerde ik steeds meer de verscheidenheid aan studenten te zien, en mettertijd kreeg ik ook oog voor hun ontwikkeling door de jaren heen: hoe ze anders tegen studeren aan gaan kijken en met kennis en onzekerheid leren omgaan, en de toenemende creativiteit waarmee ze de opgedane kennis in de praktijk toepassen. Ik merk dat ik ook als studieadviseur effectief steun kan bieden aan de academische ontwikkeling van individuele studenten. Door dit persoonlijke aspect, én de tools en technieken die ik kan inzetten (met dank aan het uitgebreide cursusaanbod van de LVSA!), én de grote groep fijne collega’s om mee te sparren, ervaar ik het werk als studieadviseur als bijzonder inspirerend. Ik hoop dat ik de komende jaren als bestuurslid/achterwacht bij de LVSA iets nuttigs bij kan dragen voor alle collega’s!

Stuur Evelien een email

Vacature bestuurslid en achterwacht Erasmus University Rotterdam
 • Erasmus Universiteit Rotterdam

Vacature bestuurslid en achterwacht Erasmus University Rotterdam

Bestuurslid

Er is een vacature voor bestuurslid én achterwacht voor Erasmus University Rotterdam.

Vacature bestuurslid en achterwacht Maastricht University
 • Maastricht University
 • Postbus 616
  6200 MD Maastricht

Vacature bestuurslid en achterwacht Maastricht University

Bestuurslid

Er is een vacature voor bestuurslid en achterwacht voor Maastricht University.